Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

  No posts were found.

Type what you are searching for:
 

100 % smaakgarantie

Nummer167 / 100 % smaakgarantie

Is de wijn niet zoals u had verwacht? Stuur hem dan gewoon terug!

Voldoet een wijn niet aan uw verwachting of zit er kurk in de wijn? Dan kunt u gebruik maken van onze unieke 100% Proefgarantie. Deze garantie biedt u, naast uw standaard herroepingsrecht van 14 dagen, de mogelijkheid de wijn eerst te proeven en vervolgens terug te sturen als hij niet naar wens is. U mag de wijn dus eerst proeven! Hierdoor komt u nooit voor een verrassing te staan en hoeft u geen wijn in huis te halen die anders smaakt dan u had verwacht.

Waarom mag ik een wijn zomaar terugsturen?

Al onze wijnen worden geselecteerd tijdens blindproeverijen. We zijn daarom zeker van de kwaliteit. En zelfs als u een wijn anders beleeft dan door ons omschreven, mag u hem toch gewoon terugsturen. Want smaak blijft nou eenmaal subjectief. U krijgt dan uw geld terug of laat hem vervangen door een andere wijn die u wel lekker vindt.

Hoe werkt de 100% Proefgarantie?

Heel simpel:

 1. Proef uw wijn. Maximaal 1 fles per doos.
 2. Is die naar wens? Geniet ervan.
 3. Is de wijn niet naar wens? Vervelend, maar niet erg.
 4. Neem contact op met info@nummer167.nl. Bij voorkeur per e-mail.

Voorwaarden van de 100% Proefgarantie:

 1. Terugname vindt plaats per volle doos wijn, met uitzondering van 1 fles die u heeft geproefd. In het geval van een wijnpakket zal naar een gepaste oplossing worden gezocht.
 2. Voor terugname neemt u contact op met onze winkel (info@nummer167.nl). Bij voorkeur per e-mail. We kunnen dan alles voor u uitzoeken en nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.
 3. De flessen dienen in de oorspronkelijke verpakking voor transport te worden aangeboden. De eventueel bij de oorspronkelijke zending meegeleverde gratis goederen, dienen eveneens mee te worden teruggestuurd te worden. DHL komt de wijnen bij u ophalen.
 4. U kunt aanspraak maken op de 100% Proefgarantie tot een vol jaar na het “op dronk” komen van de wijn. Als een wijn bijvoorbeeld op dronk is vanaf 2013, heeft u tot 2014 de gelegenheid de wijn te proeven en de Proefgarantie te claimen.
 5. De 100% Proefgarantie is niet geldig op de Grands Crus. Wijnen van dergelijke hoge kwaliteit en consistentie worden alleen teruggenomen als er een fout (bijvoorbeeld kurk of azijnsteek) in de wijn zit.
 6. De Proefgarantie is een toevoeging op de wettelijke herroepingsrecht en doet daarbij niets af van de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft.